Fortsæt til indhold

Caso IceMaster Pro Anmeldelse


Vi anmelder den populære Caso IceMaster Pro

Test af Caso IceMaster Pro


Har du endnu ikke fået købt dig en isterningmaskine, så er det måske på tide, når du har kigget lidt nærmere på den populære Caso IceMaster Pro model. Her får du en solid maskine, der kan producere op til 12 kg is på 24 timer. Den passer perfekt ind i køkkenet, men den kan også sagtens levere isterninger til fødselsdagen, pigeaftenen eller øvrige festlige begivenheder.

Her går vi lidt i dybden med de forskellige funktioner, som du finder i denne model fra Caso, og så tager vi et kig på, hvad andre folk siger om den, samt hvor du kan finde den og til hvilken pris. Jeg håber, at du bliver klogere på, hvilken maskine du skal have hjem til dit eget køkken.

Læs mere om Caso IceMaster Pro


Funktioner

Hvis du vil have en solid isterningmaskien til hjemmet, der samtidig også kan bruges til festlige lejligheder, så går du ikke galt i byen, hvis du vælger at kaste dine penge efter en Caso IceMaster Pro. Den fungerer til det hele, og den begynder at lave isterninger allerede efter små seks minutter.

Foruden det lækre design i rustrfrit stål, kan du også glæde dig over at kunne lave isterninger i to størrelser - hhv. små og store. Vandtankens kapacitet måler omkring 3,1 liter, hvilket giver en god mængde isterninger per opfyldning.

Denne model er bl.a. udstyret med automatisk nedlukning samt vandindikator, som gør det muligt at se, hvor meget vand der er tilbage i maskinen, og om det er på tide at fylde den op igen.Størrelse

Denne model er lidt højere end eksempelvis Wilfa Ice 12-S, men den kan stadig godt være i de fleste køkkenskabe. Den har en bredde på 24,2 cm, en højde på 35,8 cm samt en dybde på 32,8 cm. Den er nem at flytte rundt på, og den kan sagtens tages med ud af huset, hvis det skulle være nødvendigt en dag.Priser og forhandlere

Vi har fundet den hos den danske webshop Whiteaway.dk. Her kan den blive din for kun 1.324 kroner. Og ved den pris skal du ikke bekymre dig om fragten, da den bliver gratis fragt med eksempelvis GLS. Du får dag til dag levering, så bestil den i dag og nyd den allerede i morgen.

Se maskinen hos WhiteAway.dk herDet siger folk

Kilde: Amazon.deOverblikKonklusion

Hvis du vil være rigtig godt klædt på til at kunne lave isterninger derhjemme eller til festen, vil du gøre klogt i at investere i en Caso IceMaster Pro. Den er forholdsvis dyr, men til gengæld får du også en rigtig lækker maskine, der kan producere dine isterninger mange år ud i fremtiden. Har du lyst, kan du også tjekke Casos anden model, Caso IceMaster Comfort ud.Video