WILFA ICE 12-S ANMELDELSE

Vi anmelder Wilfa Ice 12-S


WILFA ICE 12-S TEST

En af de mest populære isterningmaskiner på markedet går under navnet Wilfa Ice 12-S. Derfor har jeg også fundet det oplagt at give dig et nærmere indblik i, hvad du får, hvis du vælger at købe netop denne model.

Foruden at dykke ned i maskinens funktioner, kommer vi også til at kigge lidt nærmere på, hvad den bruger af strøm, hvad andre forbrugere har haft at sige om den, og hvor mange stjerner den har scoret. Alt i alt er målet at give dig et komplet billede af denne Wilfa Ice 12-S maskine.

wilfa ice 12 s maskine

Lad os starte ud med det hovedsagelige - maskinens funktioner.

Funktioner

Denne maskine er en effektiv lille arbejdsmakker. Den kan spytte isterninger ud til dig i løbet af de først 10 minutter. Længere tid tager det ikke at komme i gang med at producere isterninger hjemme i køkkenet med en Wilfa Ice 12-S ved din side.

Foruden at kunne producere isterninger i løbet af ingen tid, har du også mulighed for at vælge imellem to størrelser på isterningerne. Du kan vælgen mellem små eller store isterninger. Vælger du store, vil det tage lidt længere tid at producere dem. Det eneste, du skal gøre, er at fylde vand i maskinen. Så går den ellers i gang med lave isterninger til dig.

Maskinen skal nok give dig besked, når den enten skal tømmes for isterninger, eller hvis der skal fyldes mere vand på. Og ved hjælp af en ventil i bunden af maskinen, kan du nemt skifte vandet derpå, så du er sikker på, at vandet er friskt og lækkert hele tiden.

Størrelse

Wilfa Ice 12-S har en rigtig god størrelse. Målene er 36 cm i længden, 32 cm i bredden samt 25 cm i højden. Dermed er det ikke umuligt at gemme maskinen væk i et skab - også når du bruger den. Den kan sagtens stå i skabet og producere isterninger. Den behøves ikke at stå på bordet.

Priser og forhandlere

Den billigste pris vi har kunne finde er hos WhiteAway.dk. Her kan du få den for kun 928 kroner, hvilket samtidig giver dig fri levering, da beløbet er over 500 kroner. Foruden at kunne få fri fragt, kan du også få 365 dages fuld returret, hvilket er din garanti for, at produktet fungerer.

Det siger folk

wilfa ice 12 s anmeldelse
wilfa ice 12 s stjerner
wilfa ice 12 s test

Kilde: Whiteaway.dk

Overblik

  • Mærke: Wilfa

  • Størrelse: L 36 cm, B 32 cm, H 25 cm

  • Effekt: 100 watt

  • Isterninger: 12 kg i døgnet

  • Isterning størrelser: 2 - stor og lille

  • Pris: 928 kroner

  • Forhandler: WhiteAway.dk

Konklusion

Du finder ikke en bedre isterningmaskine til prisen. Så hvis du gerne vil have en god maskine til en meget fordelagtig pris, der kan hjælpe dig med at producere isterninger i privaten, kommer du ikke uden om en Wilfa Ice 12-S. Den er nem at gå til, og den fylder ikke meget, så den passer ind i stort set alle køkkener landet over.

⭐⭐⭐⭐⭐

Video