Caso IceMaster Comfort anmeldelse

VORES ANMELDELSE AF CASO ICEMASTER COMFORT

Hurtigt overblik over de bedste priser:


Når du skal have en ny isterningmaskine i hjemmet, kan det være en god idé at læse lidt op på, hvilken model der vil være det helt rette valg for dig. Og det kan være, at det for dig vil være denne IceMaster Comfort model fra Caso.

Vil du gerne vide mere om netop denne model, så hjælper vi dig her med at skabe dig et overblik, så du har nemmere ved at træffe en beslutning. Du kan også tjekke nogle af vores andre anmeldelser og test ud, hvis du savner øvrig inspiration. Hvis ikke, så synes jeg da bare, at vi skal fortsætte med at kigge nærmere på denne model.

FUNKTIONER

Vil du gerne have en lækker og stilren isterningmaskine, der kan lave de første isterninger på ganske få minutter, så kommer du ikke uden om denne Caso IceMaster Comfort model. Her får du isterninger på små seks minutter, og hvis du lader den stå i et døgn, kan den producere op imod 13 kg is.

OVERBLIK

  • Mærke: Caso
  • Effekt: 120 watt
  • Vægt: 8,2 kg
  • Isterninger: 13 kg i døgnet
  • Automatisk slukning
  • Pris: 1.029 kroner
  • Forhandler: Kitchenone.dk, Coop.dk


Det tager i snit mellem 6 og 13 minutter at lave en omgang is, alt afhængig om du vælger at lave små eller store isterninger. Det er klart, at det går hurtigere, jo mindre is maskinen skal fryse. Men de ekstra få minutter, det tager at lave store isterninger, betyder jo ikke noget i det store hele.

Selve maskinen har en kapacitet på 1,7 liter, hvilket er væsentligt mindre end Caso Icemaster Pro. Men det er dog trods alt stadig nok til at lave en ordentlig omgang isterninger til dig, når du har brug for det.

STØRRELSE

Med en vægt på 8,2 kg kan du snildt tage denne maskine med dig, hvis du eksempelvis skal ud af huset for at holde en fødselsdag, eller hvis du bare gerne vil have mulighed for at kunne lave isterninger i sommerhuset.

PRISER OG FORHANDLERE

Denne IceMaster Comfort model finder du bl.a. hos Kitchenone.dk, som har den til en fordelagtig pris. Lige nu står den til 1201 kroner, men det er dog ikke sikkert, at denne pris varer ved. Derfor anbefaler vi altid at klikke dig ind forbi butikken for at se, om prisen stadigvæk holder.

KONKLUSION

Caso IceMaster Comfort er uden tvivl en lillebror til Caso’s anden model på markedet, selvom den er lidt dyrere. Men hvis den har en kapacitet, som du kan finde dig fint tilfreds med, er det værd at tjekke denne model ud hos forhandleren. Du kan tjekke Caso’s anden model, Caso IceMaster Pro ud her.