Anmeldelse af de bedste isknuser maskiner

En isknuser er perfekt til dig, der elsker at nyde dine drikkevarer iskolde – uanset om det er et glas vand eller en lækker drink. Mange drikkevarer smager bedst, når de er helt kolde. Den bedste måde at holde dem kolde på, er ved at bruge is. 

Test af de bedste isknusere 

GRATIS FRAGT
Isknuser i Plastik Med Vakuumbund
Isknuser i plastik med vakuumbundDimension: Længde 120×bredde 120×Højde 240mmNet Weight: 525gMaterial: ABS, PPColor: Hvid
Pris fra 199
GRATIS FRAGT
Elektrisk Isknuser
Med Ice Appliance Elektrisk isknuser, kan du på få sekunder få perfekt knust is. Designet i børstet, rustfrit stål og med sin nemme anvendelighed, er denne is knuser genial til enhver bar. Den knuste is vil blive dispenseret i en 3-liters opbevaringsspand
Pris fra 1.399
GRATIS FRAGT
Barcraft Isknuser
BarCraft deluxe retro-stil isknuser med en let at bruge roterende handling, stor klar akrylopsamlingsæske og matchende isskovl. Opret knust is, når og når du har brug for det til at servere helt kølige drinks og cocktails.Daglige ting til baren derhjemme,
Pris fra 376
GRATIS FRAGT
Forkromet Isknuser
Forkromet isknuserSlank og praktisk isknuser, som med sit flotte design bidrager til din stilfulde bar. Barlifes manuelle isknuser er let at anvende og kan med sine skarpe stålkæber knuse isen med lethed.Slank og praktisk, Is knuser fra barlife tilbyder e
Pris fra 399
GRATIS FRAGT
Isknuser Santos
Driver du en bar, cafe eller lignende og er på udkig efter en effektiv isknuser? Så har du fundet den her, for denne Santos isknuser er den bedste isknuser på markedet, intet mindre. En super effektiv isknuser som er bygget til brug af professionelle cafe
Pris fra 10.548
GRATIS FRAGT
Is Skuffe Til Wessamat Isknuser C103
Wessamat har længe været kendte for denne isknuser, som, udover at være utrolig let at håndtere, knuser is på meget kort tid. Smid isterningerne i for oven. Den skuffe passer kun til C103 - Kapacitet: 3 kg
Pris fra 1.000
GRATIS FRAGT
Isknuser Elektronisk Gastroback
Gastroback 41127 isknuser Ofte er isterninger store og upraktiske, når man skal lave lækre drinks. Denne isknuser fra tyske Gastroback gør op med problemet og knuser isen for dig på bare 15 sekunder. Med den effektivitet er den ideel til både det private
Pris fra 589
GRATIS FRAGT
Wessamat Isknuser C103
Wessamat har længe været kendte for denne isknuser, som, udover at være utrolig let at håndtere, knuser is på meget kort tid. Smid isterningerne i for oven, og vent blot på, at det igen kommer ud som knust is. Den knuste is ses ofte i drinks som mojitos e
Pris fra 7.999
GRATIS FRAGT
Wessamat C 105 Isknuser
Hurtig og kraftfuld Wessamat isknuser Denne Wessamat isknuser kan knuse is så man skulle tro, at det var løgn. For ikke nok med, at den er smart fordi, at den er så lille, så har den også en kraftfuld mekanisme som gør, at is hurtigt og effektivt bliver k
Pris fra 12.999
GRATIS FRAGT
Chrome Isknuser
Elegant isknuser i super kvalitetLav perfekt knust is med denne Chrome isknuser fra Barlife. Den er perfekt til cocktailskabet eller din hjemmebar. Den producerer både fint og grovt knuste is på samme tid på mindre end et minut. Den er ideel til fremstill
Pris fra 299
GRATIS FRAGT
Manuel Isknuser
Den manuelle isknuser er et godt og billigt værktøj til at sikre et perfekt resultat, når du skal bruge knust is. Den manuelle is knuser er, til forskel for elektroniske isknusere, nem at tage med sig. Dette er et uundværlig værktøj, når der skal laves Mo
Pris fra 189
GRATIS FRAGT
Isknuser
Isknuser
Pris fra 249
Indlæs flere

Is i en drink eller i en iskaffe er bedst, når det er knust. For at knuse is kan man benytte sig af mange værktøjer. Men det bedste værktøj er nu og engang en isknuser, da man med den nemt og hurtigt kan knuse is til en eller flere drinks, uden at skulle bruge en masse kræfter eller ødelægge det fine spækbræt. 

Relateret artikel: test af isterningmaskine

I denne isknuser test sørger vi for at introducere dig for nogle af de bedste isknusere på det danske marked. Det er alle sammen isknusere, som du kan bestille hjem med det samme efter, du har læst testen og fundet frem til den isknuser, som du bare må eje. 

De bedste isknuser maskiner 

Hvis du gerne vil finde den bedste isknuser maskine til køkkenet, finder du den garanteret herunder. Vi har nemlig udvalgt og testet de maskiner, som vi og mange andre synes, er nogle af de bedste, der er på markedet. Hvad du kan forvente af de enkelte isknuser maskiner, fortæller vi herunder. 

Princess isknuser 

Princess isknuser

Princess isknuser er en maskine, der er perfekt til dig, der bare gerne vil have knust is engang imellem, når du bare er hjemme eller har en ven eller veninde på besøg. Det er en populær maskine blandt mange, da den er nem at bruge og hurtigt kan lave knust is. 

Kraftfuld og med stor beholder 

Princess er kraftfuld, når det kommer til at lave knust is. Det er dog en maskine, hvor man skal væbne sig lidt med tålmodighed, da den kun kan knuse én isterning ad gangen. Til gengæld knuser den isterningen effektivt og med et perfekt resultat. Den har både aftageligt låg og en stor isbeholder, så der kan laves meget knust is på én gang. 

Ice crusher elektrisk isknuser 

Ice crusher elektrisk isknuser

Ice crusher elektrisk isknuser er en meget effektiv, elektrisk isknuser, som kan lave store mængder knust is på én gang. Den er derfor rigtig god at benytte, hvis du gerne vil lave mange drinks på én gang eller nemt og hurtigt gerne vil kunne byde gæsterne is til at holde deres drikkevarer kolde med. 

Flere funktioner 

Med Ice crusher elektrisk isknuser er det muligt at fylde maskinen op med mange isterninger ad gangen. Når den er fyldt op med isterninger, kan man vælge, om man ønsker, at isen skal være grov- eller finthakket. Det er en ret smart funktion, da drinks ikke bare kan holdes kolde – det er også muligt at lave slushice, fordi isen kan laves så finthakket! 

Den grov- eller finthakkede is lander i en beholder, der følger med til maskinen. Herefter er det bare at fylde glassene op med is, tilføje koncentrat eller blande en lækker drink. 

Bredemeijer isknuser – manuel 

Bredemeijer isknuser - manuel

Bredemeijer isknuser er en meget anderledes isknuser, da det er en manuel maskine. Det betyder, at isen knuses ved hjælp af dine kræfter. Der skal dog ikke lægges lige så mange kræfter i, som hvis du knuste isen i en pose og med en kødhammer. 

Den absolutte fordel ved denne isknuser er, at den ikke fylder meget i køkkenet og nemt kan skilles ad, når den ikke er i brug. 

Drej på håndtaget 

Isknuseren fra Breidemeijer er ikke den største maskine på markedet. Til gengæld er den rigtig god til en god aften alene hjemme eller sammen med et par venner eller veninder. Det er muligt at knuse en lille håndfuld isterninger ad gangen, som blot sker ved, at der drejes på håndtaget på siden. Isen lander i beholderen og er herefter klar til brug. 

Point-Virgule Cocktail isknuser – manuel 

Point-Virgule Cocktail isknuser - manuel

Point-Virgule Cocktail isknuser er endnu en god og smart manuel isknuser. Den er en anelse større end modellen fra Bredemeijer og lige så effektiv og nem at bruge, når drinken kalder på is. Heller ikke her, kræver det store overarme at knuse isen, da det skarpe blad klarer det for dig. 

Kan knuse flere isterninger ad gangen 

Med Point-Virgule Cocktail isknuser tager det ikke mange sekunder at lave knust is til den lækre Pina Colada. Alt man skal gøre er at lægge isterninger i maskinen og dreje på håndtaget. Herefter ryger den knuste is automatisk ned i beholderen – helt klar til brug. 

Isknuser elektronisk – Gastroback 

Isknuser elektronisk - Gastroback

Gastroback Isknuser elektronisk er en lidt dyrere men rigtig god isknuser. Med maskinen her behøver du ikke selv dreje på et håndtag, da den på bare 15 sekunder selv kan knuse en god håndfuld is for dig. Motoren er meget højtydende og effektiv, og lader dig derfor ikke vente længe på at kunne servere lækre drinks. 

Brugervenligt panel 

Det særligt smarte ved denne maskine er, at den er udstyret med et brugervenligt panel. Det er derfor nemt at sætte den igang med at knuse isen, mens du klargør ingredienserne til den drink, du gerne vil have. 

Den knuste is bliver opfanget i den tilhørende beholder, så det bare er at hælde det direkte over i et glas eller i en flaske for den sags skyld. Alt i alt er det en meget god maskine, som er prisen værd. 

Ice Appliance Elektrisk isknuser 

Ice Appliance Elektrisk isknuser

En sidste og virkelig god isknuser på markedet er Ice Appliance Elektrisk isknuser. Den kan vitterligt lave perfekt knust is på ganske få øjeblikke. Det er en dyrere dreng i klassen, men den lever til gengæld også op til forventningerne, da det bare er at hælde is i en tragt og vente på, at maskinen klarer arbejdet. 

Nem at anvende 

For at sætte maskinen i gang kræver det blot et tryk på en knap. Når først isen er hældt i tragten, klarer den derfor resten af arbejdet selv. Den knuste is bliver dispenseret i en 3-liters opbevaringsspand – der er derfor mulighed for at lave store mængder af knust is på én gang.