Isterningmaskine test

ISTERNINGMASKINE TEST: Bedst i test 2020


TEST AF ISTERNINGMASKINER

Hvilken isterningmaskine klarer sig egentlig bedst i en test? Hvilken model skal du vælge, hvis du gerne vil have mest for pengene? Og hvilken model løber af med sejren for det bedste design?

Vi har her gjort det nemt og overskueligt for dig at finde frem til den bedste isterningmaskine på markedet. Vi har her på siden samlet et overblik over vores anmeldelser af de forskellige maskiner, og vi har også givet dem stjerner, så du hurtigt kan se topmodellerne.

Du kan se vores tests af de forskellige isterningmaskiner herunder.

VORES ANMELDELSER OG ISTERNINGMASKINE TEST

1. WILFA ICE 12-S

Wilfa har lavet en af de stærkere isterningmaskiner på markedet. Derfor er vi heller ikke blege for at lade den score højt på vores skala, da den uden tvivl har fortjent det. Klik på linket herunder for at læse vores fulde anmeldelse af Wilfa Ice 12-S

Læs anmeldelsen af Wilfa Ice 12-S

2. CASO ICEMASTER PRO ISTERNINGMASKINE TEST

Caso er meget erfarne inden for produktionen af isterningmaskiner. Det ser man blandt andet på deres stilrene design, som aldrig rammer ved siden af. Hvis du gerne vil have en moderne og stilsikker isterningmaskine i hjemmet, bør du gå efter en Caso maskine. Læs hele anmeldelsen via linket herunder.

Læs anmeldelsen af Caso IceMaster Pro

3. CASO ICEMASTER COMFORT

Sidst, men ikke mindst, finder vi endnu en Caso IceMaster model. Denne gang er der tale om Comfort-modellen, som du blandt andet kan finde hos KitchenPro. Caso IceMaster Comfort er lige på prislejet over storebroderen, men det betyder ikke, at du ikke får meget for pengene. Læs vores anmeldelse af maskinen via følgende link.

Læs anmeldelsen af Caso IceMaster Comfort