CASO ICEMASTER EASY ANMELDELSE

Vores anmeldelse af Caso IceMaster Easy


TEST AF CASO ICEMASTER EASY

Når du skal have en ny isterningmaskine i hjemmet, kan det være en god idé at læse lidt op på, hvilken model der vil være det helt rette valg for dig. Og det kan være, at det for dig vil være denne IceMaster Easy Ecostyle model fra Caso.

Vil du gerne vide mere om netop denne model, så hjælper vi dig her med at skabe dig et overblik, så du har nemmere ved at træffe en beslutning. Du kan også tjekke nogle af vores andre anmeldelser ud, hvis du savner øvrig inspiration. Hvis ikke, så synes jeg da bare, at vi skal fortsætte med at kigge nærmere på denne model.

Læs mere om Caso IceMaster Easy

Funktioner

Vil du gerne have en lækkert og stilren isterningmaskine, der kan lave de første isterninger på ganske få minutter, så kommer du ikke uden om denne Caso IceMaster Ecostyle Easy model. Her får du isterninger på små seks minutter, og hvis du lader den stå i et døgn, kan den producere op imod 12 kg is.

Det tager i snit mellem 6 og 13 minutter at lave en omgang is, alt afhængig om du vælger at lave små eller store isterninger. Det er klart, at det går hurtigere, jo mindre is maskinen skal fryse. Men de ekstra få minutter ,det tager at lave store isterninger, betyder jo ikke noget i det store hele.

Selve maskinen har en kapacitet på 1,7 liter, hvilket er væsentligt mindre end storebroderen. Men det er dog trods alt stadig nok til at lave en ordentlig omgang isterninger til dig, når du har brug for det.

Størrelse

Med en vægt på 9 kg kan du snildt tage denne maskine med dig, hvis du eksempelvis skal ud af huset for at holde en fødselsdag, eller hvis du bare gerne vil have mulighed for at kunne lave isterninger i sommerhuset. Målene er 35 x 24,3 x 34 cm.

Priser og forhandlere

Denne IceMaster Easy EcoStyle model finder du bl.a. hos Whiteaway, som har den til en fordelagtig pris. Lige nu står den til 1.419 kroner, men det er dog ikke sikkert, at denne pris varer ved. Derfor anbefaler vi altid at klikke dig ind forbi butikken for at se, om prisen stadigvæk holder.

Overblik

  • Mærke: Caso

  • Effekt: 150 watt

  • Størrelse: 35 cm x 24,3 cm x 34 cm

  • Vægt: 9 kg

  • Isterninger: 10-12 kg i døgnet

  • Indbygget kompressor

  • Pris: 1.419 kroner

  • Forhandler: Whiteaway.dk

Konklusion

Caso IceMaster Easy er uden tvivl en lillebror til Caso's anden model på markedet. Men hvis den har en kapacitet, som du kan finde dig fint tilfreds med, så kan du jo lige så godt spare dig ekstra par hundrede kroner og vælge denne model frem for Pro modellen. Du kan tjekke Caso's anden model, Caso IceMaster Pro ud her.

⭐⭐⭐⭐