Fortsæt til indhold

Fryser med isterningmaskine


Find din nye fryser med indbygget isterningmaskine

3 frysere med indbygget isterningmaskine


At kunne producere sine egen isterninger i løbet af ingen tid - det lyder ikke dårligt, vel? Men hvad så, hvis man ikke gider at skulle fylde isterningposer og isterningbakker op hele tiden? Ja, så må man jo finde et alternativ. Og det kunne være en fryser med indbygget isterningmaskine.

Hvis du er smart, så vælger du et køle fryseskab, så du både får et lækkert køleskab, en stor fryser samt en isterningmaskine i et og samme skab. På den måde sparer du både penge og plads, da du så ikke skal have en ekstern isterningmaskine, men bare kan bruge den, der allerede er indbygget i dit køle fryseskab.

Vi har taget et kig på tre af de topmodeller, du finder på markedet i 2017. Dem finder du herunder.

De 3 topmodeller

 
 Bosch GSN58AW41
 Siemens GS36NBI30
 Siemens GS36NAB30
 Pris
 6.966 kr
 6.356 kr
 7.939 kr
 Model
 
 
 
 Energiklasse
 A+++
 A++
 A++
 Kapacitet
 360 liter
 237 liter
 237 liter
 Isterningmaskine
 Ja
 Ja
 Ja
 Forhandler
 Wupti
 Wupti
 Wupti


Bosch GSN58AW41


Læs mere om denne fryser

Kunne du godt tænke dig en Bosch fryser, der kan lave isterninger til dig, så kommer du ikke uden om denne model. Her får du en sublim fryser fra den tyske hårde hvidevarer gigant, der har masser af plads, og som tilbyder en lang række af de moderne funktioner, som en fryser anno 2017 skal byde på.

I forhold til pladsen, så kan du glæde dig over at kunne fryse ned på hele 360 liters plads. Derudover får du superfrys funktion, hvilket betyder, at du hurtigt kan fryse en større mængde mad ned. Dette sker ved, at fryseren nedjusterer temperaturen i en bestemt periode, så maden hurtigkt fryser til.

Hvis du gerne vil have en hvid fryser, så kan du også vælge denne model. De øvrige modeller på denne liste er enten i rustrfri stål eller sort, så det her er den eneste hvide fryser med indbygget isterningmaskine, jeg har kunne finde.

Foruden at kunne nyde godt af SuperFrys funktionen, kan du også glæde dig over NoFrost, som er en anden af de moderne kvaliteter, en fryser anno 2017 skal indeholde. Med NoFrost afrimer fryseren sig selv automatisk, hvilket betyder, at du dermed slipper for denen opgave.

Sidst, men absolut ikke mindst, er det oså værd at tage et nærmere kig på energimærkningen på denne model. Du får en energiklasse på hele A+++, hvilket er så godt, som det overhovedet kan blive. Så hvis du vil have en alt i alt sublim fryser med isterningfunktion, finder du nok ikke et meget bedre bud end denne her fra Bosch.Siemens GS36NBI30


Læs mere om denne fryser

Hvis du gerne vil have Siemens, så kan det også være, at en af disse to modeller falder i din smag. Det er egentlig stort set samme model, der er blot forskel i farverne på dem. Den første model, vi skal tage et nærmere kig på, er i rustfrit stål, hvilket passer ind i langt de fleste køkkener.

Med denne model fra Siemens kan du se frem til at få en fryser, der måske passer lidt bedre ind i dit køkken, qua de mindre mål. Den førnævnte Bosch fryser har meget plads, men til gengæld kræver den også meget plads. Så hvis du ikke har et så stort køkken igen, kan du med fordel vælge en af disse Siemens frysere.

Og du kan samtidig glæde dig over at få en indbygget isterningmaskine med i købet. Med IceTwister kommer du aldrig til at mangle isterninger igen. Det er en indbygget isterningmaskine, som kan hjælpe dig med kolde forfriskninger hele året rundt.

Vælger du denne Siemens fryser, kommer du dog til at gå lidt ned i plads, sammenlignet med forrige model. Her får du nemlig "kun" 237 liters fryseplads, hvilket er over 100 liter mindre sammenlignet med Bosch modellen. Men du kommer stadig til at få en rigtig god fryser, og prisen er en del mere fordelagtig sammenlignet med fryseren fra Bosch.

Tager vi et kig på energiklassen, så er denne Siemens fryser placeret i A++. Det er lige et tak mindre end Bosch's A+++, men A++ er stadig ikke en dårlig energimærkning på nogen måde.Siemens GS36NAB30


Læs mere om denne fryser

Hvis modellen i rustfrit stål på ingen måde tiltaler dig, så kan det jo være, at denne fryser passer lidt bedre ind i din stil. Her får du nemlig en helt sort fryser, som er yderst elegant, moderne og med et godt snit, der vil passe ind i ethvert køkken med respekt for sig selv.

Kigger vi på funktionerne, så ligner de nøjagtig dem, vi så ved den første model fra Siemens. Den eneste forskel finder du blot i farven samt prisen. For det koster altså desværre lidt ekstra, hvis du gerne vil have den i sort frem for den almindelige, og for nogle kedelige, farve i rustfrit stål.

For lige at ridse det op hurtigt, får du i denne model også funktionere som døralarm, LED belysning, NoFrost, og SuperFrys. Alt dette og meget mere kan blive dit for lige under 8.000 kroner. Så er du også sikret en fryser, der ikke går af mode lige foreløbig.

Kigger vi på selve kapaciteten, har Siemens GS36NAB30 plads til 237 liter. Det er et relativt smalt fryseskab, men der er stadig god plads til alle dine madvarer. Har I en stor familie, og bor i mange i husstanden, kan det dog godt være en fordel at vælge den første model på listen, da du får lidt over 100 liter mere at kunne fryse på.

Den grønne A++ energimærkning går igen her, og det er din sikkerhed for, at du ikke skal falde på halen over at få en kæmpe elregning efter året er omme. A++ giver dig et lavt energiforbrug, så du får en elregning, der er til at betale, og som ikke sætter dig fra hus og hjem.Køle fryseskab med isterningmaskine

Tre-i-en løsningen er uden tvivl bedst, hvis du alligevel godt kunne tænke dig både et nyt køleskab, en ny fryser, og samtidig er på jagt efter en ny isterningmaskine. Ved at vælge en løsning som denne, kan du få det hele i en og samme model. Hvis du gerne vil kigge nærmere på sådan en løsning, kan du også klikke dig ind på vores side med køleskabe. De har alle indbygget fryser og isterningmaskiner.Skabsfryser med isterningmaskine

Kunne du godt tænke dig en fritsåtende skabsfryser med en indbygget isterningmaskine, er dette også en mulighed. Det er ikke sikkert, at du vil have køleskab og fryser samlet, men at du gerne vil have dem delt op hver for sig. I så fald kan det være en god idé at vælge en skabsfryser i stedet for, da du på den måde selv kan styre, hvor den skal stå, og ikke nødvendigvis skal placere den sammen med køleskabet.Siemens fryseskab med isterningmaskine

Siemens er en flittig producent, når det kommer til fryseskabe. Derfor har vi heller ikke kunne undgå at have et enkelt Siemens fryseskab med på listen herover. Så hvis du gerne vil have en isterningmaskine i dit nye Siemens fryseskab, bør du tage et nærmere kig på den model, vi har med på denne liste. Det kan jo være, at det er en fryser, der falder lige i din smag.