Melissa MEL16620019 anmeldelse

Melissa isterningmaskine

Melissa MEL16620019

Fordele:

  • Kan producere 9 isterninger på 9 minutter
  • Lille størrelse, så den nemt kan gemmes væk
  • LED-indikator lyser, når isbakken er fuld
  • Slukker automatisk, når den ikke er i brug
  • Fornuftigt prisniveau

Ulemper:

  • Designet minder om en køleboks
  • Produceret af plastik

Hvis du leder efter en isterningmaskine med en række praktiske funktioner, som kan producere isterninger på rekordtid, bør du overveje Melissa MEL16620019. Her har du mulighed for at producere 9 isterninger i løbet af bare 9 minutter.

Det er enormt praktisk, hvis du står og mangler isterninger til dine drikkevarer på en varm sommerdag, og du ikke har husket at lægge isterningebakken i fryseren. Det eneste, det kræver, er, at du har adgang til en stikkontakt og vand til at fylde tanken med.

Med Melissa MEL16620019 får du en solid og holdbar isterningemaskine i et praktisk design, der gør det nemt at producere isterninger til dig selv, eller når du har huset fuld gæster, der hungrer efter friske forsyninger.

Melissas isterningemaskine fås til omkring 1.200 kr., hvorfor den ligger i mellemklassen. Herunder kan du læse mere om, hvilke fordele og ulemper der er ved maskinen, samt om den er pengene værd.

Funktionalitet og brugervenlighed

Som nævnt, har du mulighed for at producere isterninger på ingen tid med denne isterningmaskine. Den kan producere hele 9 isterninger i løbet af 9 minutter, hvorfor du ikke skal vente længe, fra du starter maskinen, til du har en iskold forfriskning.

Det er især praktisk, hvis du ikke har en fryser, eller bare ikke ønsker at have den fyldt med isterninger – eller når du har glemt at lægge isterningebakken i fryseren. Vandtanken har en kapacitet på 1,85 liter, hvorfor du skal huske at fylde den op løbende ved jævnligt brug.

Du skal dog ikke være bekymret for, om du husker at slukke maskinen. Det gør den selv via den smarte autosluk-funktion, så du undgår at bruge unødvendigt meget strøm, når maskinen ikke er i brug.

Melissa MEL16620019 har ikke noget touch-display, men det er alligevel nemt at indstille den via menuen på toppen af maskinen. LED-indikatoren lyser, når iskurven er fyldt op, så du altid ved, hvornår isterningerne er klar til brug.

Design og størrelse

Når du vælger denne isterningmaskine, er det formentlig ikke på grund af designet. Den er fremstillet af plastik og ligner mest af alt en køleboks, hvorfor du formentlig ikke vil have den stående fremme, når den ikke er i brug. Her egner en isterningmaskine i rustfrit stål sig bedre, da den har et mere moderne og æstetisk look.

Hvis du ikke bekymrer dig om, at designet er af plastik, eller du alligevel ikke har tænkt dig at lade den stå fremme, når den ikke er i brug, så er den dog et fremragende valg. Den har en god størrelse, så den er nem at gemme væk i et køkkenskab.

Det gør modellen til en af de mindre isterningmaskiner på markedet, og det har en række praktiske fordele. Den vejer kun 7,75 kilo, hvorfor du snildt kan have den med dig, hvis du skal i sommerhus eller lignende.

Konklusion

Melissa MEL1662001 er en nem og brugervenlig isterningmaskine, som kan producere isterninger på virkelig kort tid. Den fås til en fornuftig pris, og dens størrelse og vægt gør, at den er nem at gemme væk, når den ikke er i brug.

Det giver dig også mulighed for at have den med på farten, så længe der en stikkontakt i nærheden. Du skal vælge denne isterningmaskine på baggrund af funktionaliteten, da den mest af alt ligner en køleboks, hvorfor den ikke er oplagt at have stående fremme i køkkenet.

Til gengæld får du en god og pålidelig isterningemaskine, som med garanti vil indfri dine forventninger. Særligt på de varme sommerdage, hvor du trænger til en kold forfriskning – du kan nemlig producere intet mindre end 9 isterninger på bare 9 minutter.