Emerio IM-111502 anmeldelse

Emerio ISTERNINGMASKINE

Fordele:

  • Iskurv, som nemt kan tages af
  • Vælg mellem tre forskellige størrelser isterninger
  • Giver besked, når iskurven er fyldt
  • Kan producere 12 kilo is i døgnet
  • Brugervenligt display
  • Anti-slip gummifødder

Ulemper:

  • Høj pris
  • Forholdsvist stor størrelse

Hvis du mangler plads i fryseren til is eller bare ønsker at kunne lave isterninger på rekordtid, så er Emerio IM-111502 svaret på dine bønner. Med denne isterningmaskine kan du lave is på bare få minutter, og det eneste, det kræver, er, at du har adgang vand og en stikkontakt

Her er tale om en populær isterningemaskine, der har mange gode egenskaber. Den kan producere omkring 12 kilo is i døgnet, og den har en indbygget alarm, som automatisk giver besked, når iskurven er fyldt op.

Emerio IM-111502 er dog ikke nogen billig isterningemaskine, og den henvender sig derfor til dig, der stiller krav til funktionalitet og ikke er begrænset af et stramt budget. Herunder kan du læse mere, hvorvidt IM-111502 lever op til sit forholdsvist prisskilt eller ej.

Funktionalitet og brugervenlighed

En isterningemaskine har ét overordnet formål – at producere isterninger, som du eksempelvis kan bruge til at lave iskolde drinks til dig selv og dine gæster. Det gør dog ikke noget, hvis den samtidig har nogle smarte features, der gør livet lidt nemmere.

Heldigvis er Emerio IM-111502 spækket med smarte funktioner, som gør, at den lever op til de forventninger, prisskiltet medfører. Som nævnt, kan du producere 12 isterninger i døgnet med denne isterningmaskine, hvilket er mere end rigeligt til langt de flestes behov.

Når kurven er fyldt, får du besked via den indbyggede alarm. Det er smart, da det giver dig mulighed for at fjerne isterningerne, så snart de er færdige, så du kan gå i gang med at lave nye. En praktisk funktion, der særligt kommer til sin ret, hvis du har huset fyldt med gæster, der hungrer efter kølige drikkevarer.

Via det brugervenlige LCD-display på fronten af isterningmaskinen kan du indstille, hvilken størrelse isterningerne skal have. Du kan vælge mellem tre størrelser, der varierer mellem lille, mellem og stor. Herudover kan du indstille tiden via den smarte timer, så du selv bestemmer, hvornår der skal laves is.

Den aftagelige iskurv er nem at afmontere, så du kan lave nye isterninger. Dette er samtidig praktisk, når du skal gøre maskinen ren. Emerio IM-111502 er udstyret med anti-slip fødder af gummi, så den ikke skrider, når du betjener den.

Design og størrelse

Emerio IM-111502 design og størrelse

Emerio IM-111502 byder ikke alene på en række praktiske funktioner, som gør det nemt at producere isterninger, der passer til enhver lejlighed – den er også et æstetisk valg, der ikke nødvendigvis skal gemmes af vejen, når den ikke er i brug.

Isterningmaskinen er fremstillet af rustfrit stål, der giver den et moderne og industrielt look, som passer til de fleste køkkener. Hvis du ikke ønsker at have den stående fremme, kan du opbevare den i et køkkenskab, når den ikke er i brug.

Den måler knap 40 centimeter i længden og 27 centimeter i højden, hvorfor her ikke er tale om nogen lille model – det er dog heller ikke model, der er større end standardmålene for isterningmaskiner af denne kaliber.

Konklusion

Emerio IM-111502 er en sværvægter indenfor isterningmaskiner til brug i hjemmet. Du løber sjældent ind i lejligheder, hvor den ikke kan følge med, og den er utroligt nem at betjene via touch-displayet på fronten. Samtidig er den fremstillet af rustfrit stål, der giver den et moderne og industrielt look.

Den eneste ulempe er, at den koster en smule mere end de budgetvenlige isterningmaskiner. Til gengæld får du langt flere funktioner, som i sidste ende retfærdiggør prisen. Alt i alt et oplagt valg, hvis du stiller krav til funktionalitet og kvalitet.