Logik L12IM14E anmeldelse

Hurtigt overblik over de bedste priser:

Set til 1.199 kr hos:


En meget populær isterningemaskine på markedet lige nu er modellen Logik L12IM14E . Fordi det er så populær en maskine i de danske køkkener, er det oplagt at se nærmere på, hvad det helt præcist er, maskinen kan, og hvad du kan forvente dig af den, hvis du køber den. 

I testen her dykker jeg ned i maskinens funktioner, hvor meget den fylder og mange andre nyttige ting, som er rar at vide, inden du køber isterningemaskinen. Formålet med testen er at give dig et godt indblik i, hvad Logik L12IM14E er for en isterningemaskine. 

FUNKTIONER 

Det mest oplagte at starte med at kigge på, er maskinens funktioner. Det første indtryk af maskinen er, at det er en meget effektiv maskine, som formår at lave den mængde isterninger, som producenten lover. Det betyder, at du kan lave 600 gram isterninger i løbet af en time. Det er mange isterninger, og har du brug for en større mængde, kan den i løbet af bare 24 timer lave hele 12 kilo isterninger. 

Hvad der er endnu mere smart ved denne isterningemaskine er, at den kan indstilles til at lave to forskellige størrelser af isterninger – store og små. De små tager naturligvis noget kortere tid at lave end de store. For at sætte den i gang er det eneste, man skal gøre at fylde den med vand og vælge den størrelse, man gerne vil have. Herefter sætter den i gang med at lave isterninger – og så er de klar ikke længe efter, når den giver lyd. 

STØRRELSE

Logik L12IM14E måler 31,50 x 38,50 x 30 cm og er derfor en maskine, som kræver et relativt stort skab, hvis den skal gemmes af vejen. Det gode er dog, at den er fremstillet i et moderne og diskret design, som tillader den at flyde ind sammen med resten af interiøret og tilbehøret i køkkenet. 

Har du dog et skab med en hylde, du alligevel ikke bruger, kan du sagtens sætte den ind der og lade den lave isterninger, så længe du bare kan komme til. Den bliver ikke meget varm – husk dog alligevel at slå den fra, når den ikke er i brug. 

PRISER OG FORHANDLERE 

Med nyt køkkenudstyr gør det ikke noget, hvis det er så billigt som muligt. Derfor har jeg naturligvis også ledt nettet igennem for at finde den bedst mulige pris på isterningemaskinen fra Logik. 

Den billigste pris er hos Elgiganten. Her kan du få maskinen for kun 1.199 kroner i vejledende pris. Når den er på tilbud, kan den selvfølgelig fås endnu billigere.

Det gode ved at købe den hos Elgiganten er, at du kan købe den og prøve den i 30 dage for at se, om det er noget for dig. Dog skal den selvfølgelig tilbageleveres i samme stand, som da du købte den. 

Læs også: Anmeldelse af testvinder maskine

Leveringen af maskinen koster kun 69 kroner og sker inden for maksimalt 3-5 hverdage. Du kan også altid ringe til det lokale varehus for at høre, om den er på lager i deres butik. Så sparer du tilmed fragten!