Profi Cook anmeldelse

VI ANMELDER PROFI COOK ISTERNINGMASKINEN

Hurtigt overblik over bedste priser:


PROFI COOK ISTERNINGMASKINE TEST

En af de mest populære isterningmaskiner på markedet går under navnet Profi Cook. Derfor har jeg også fundet det oplagt at give dig et nærmere indblik i, hvad du får, hvis du vælger at købe netop denne model.

Foruden at dykke ned i maskinens funktioner, kommer vi også til at kigge lidt nærmere på, hvad den bruger af strøm, hvad andre forbrugere har haft at sige om den, og hvor mange stjerner den har scoret. Alt i alt er målet at give dig et komplet billede af denne Profi Cook isterningmaskine.

Lad os starte ud med det hovedsagelige – maskinens funktioner.

FUNKTIONER

Denne maskine er en effektiv lille arbejdsmakker. Den kan spytte isterninger ud til dig i løbet af de først 12 minutter. Længere tid tager det ikke at komme i gang med at producere isterninger hjemme i køkkenet med en Profi Cook ved din side.

OVERBLIK

  • Mærke: Profi Cook
  • Effekt: 180 watt
  • Isterninger: 10-15 kg i døgnet
  • Nem at betjene
  • Eco-friendly energisparefunktion
  • Pris: 2.147 kroner
  • Forhandlere: Proshop, Barlife, Skiftselv.

Det er en utrolig enkel maskine at betjene. Der er et nemt og enkelt touch-display, som gør det overskueligt for dig at komme i gang med at lave isterninger. Det eneste, du skal gøre, er at fylde vand i maskinen. Så går den ellers i gang med lave isterninger til dig.

Maskinen skal nok give dig besked, når den enten skal tømmes for isterninger, eller hvis der skal fyldes mere vand på. Og ved hjælp af en ventil i bunden af maskinen, kan du nemt skifte vandet derpå, så du er sikker på, at vandet er friskt og lækkert hele tiden.

STØRRELSE

Profi Cook har en rigtig god størrelse. Dermed er det ikke umuligt at gemme maskinen væk i et skab – også når du bruger den. Den kan sagtens stå i skabet og producere isterninger. Den behøves ikke at stå på bordet.

PRISER OG FORHANDLERE

Den billigste pris vi har kunne finde er hos Proshop.dk. Her kan du få den for kun 1.389 kroner, hvilket samtidig giver dig fri levering, da beløbet er over 500 kroner. Foruden at kunne få fri fragt, kan du også få 365 dages fuld returret, hvilket er din garanti for, at produktet fungerer – de tilbyder også finansiering, så du kan købe Profi Cook isterningmaskine på afbetaling, hvis du ønsker.

KONKLUSION

Du finder ikke en bedre isterningmaskine til prisen. Så hvis du gerne vil have en god maskine til en meget fordelagtig pris, der kan hjælpe dig med at producere isterninger i privaten, kommer du ikke uden om en Profi Cook Ice. Den er nem at gå til, og den fylder ikke meget, så den passer ind i stort set alle køkkener landet over.