Gelato ismaskiner anmeldelse: 4 smarte og praktiske ismaskiner

En ismaskine er en sjov tilføjelse til ethvert køkken. Der er nemlig ikke noget bedre end hjemmelavet is – især på en varm sommerdag.

Selvfølgelig kan du finde en masse forskellige former for is i supermarkedet. Men hjemmelavet is har en tendens til at smage bedre og giver dig mulighed for præcis at bestemme, hvilke ingredienser der bliver brugt.

Så hvis du er klar til at gøre hjemmelavet is eller gelato til en mere regelmæssig del af dit liv, er det værd at overveje at købe en gelato ismaskine. Her har vi fundet 4 gelato ismaskiner, så du nemmere kan bestemme, hvilken model der passer bedst til dig og din familie.

4 smarte og praktiske gelato ismaskiner

Sage BCI600 The Smart Scoop ismaskine

Feature:

Mål: 23 x 39 x 26 cm. (h x b x d)
Mærke:
Sage
Farve: Sølv
Kapacitet: 1 liter

The Smart Scoop er en fantastisk ismaskine fra Sage med en kapacitet på 1 liter, der kan lave den helt perfekte gelato. Du kan ydermere bruge den til at lave både almindelig is, sorbet og andet på bare en enkelt time, da den har hele 12 indstillinger. Dog kan du også sagtens selv styre processen, hvis du har lyst til det.

Indstillingen af maskinen foregår på LCD-skærmen. På skærmen kan du vælge alt lige fra program til temperatur og tid. Derudover er ismaskinen forsynet med en automatisk indstilling af isens ønskede hårdhed.

Du vælger derfor selv blandingens hårdhedsgrad, hvorfor du ikke hele tiden bliver nødt til at holde øje med din is. Efterfølgende sørger maskinen for, at den valgte konsistens bliver bevaret i op til tre timer.

Nemox Gelato Chef 2200 I-Green ismaskine

Feature:

Mål: 30 x 35 x 24 cm. (h x l x b)
Mærke:
Nemox
Farve: Hvid
Kapacitet: 1,2 liter

Med denne ismaskine kan du fremstille gelato på kun 20 til 25 minutter. Rent faktisk kan der være helt op til 1,2 liter is klar på så kort tid. Du kan også give dig i kast med at lave sorbet eller frozen yoghurt, hvis du ønsker det.

Der er tale om en yderst brugervenlig ismaskine, som er nem at betjene. Takket være den selvstændige kompressor behøver du ikke forkøle beholderen.

Ved køb af denne gelato maskine medfølger der en isske, en aftagelig skål samt en mixer, så du får den bedste oplevelse.

Nemox NXT1 I-Green L’Automatica ismaskine matsort

Feature:

Mål: 24,5 x 38 x 27 cm. (h x l x b)
Mærke:
Nemox
Farve: Matsort
Kapacitet: 1,5 liter

Hvis du leder efter en stilren gelato ismaskine, kan det være, at denne model er noget for dig. Denne ismaskine er forsynet med en selvstændig kompressor, så du bare skal gøre ismassen klar og derefter hælde den i skålen. Herefter klarer maskinen resten.

Har du lyst til gelato, kan du med et enkelt tryk på touch-displayet sætte den i gang. Du kan ligeledes fremstille både almindelig is, sorbet og frozen yoghurt. Når ismaskinen er færdig, kan du se frem til 1,5 liter lækker gelato. Fremstillingstiden er på mellem 15-20 minutter.

På grund af den aftagelige skål kan du nemt tage isen op og servere den. Sidst men ikke mindst kommer gelato maskinen med et avanceret opbevaringssystem, der sørger for at bevare isens smag og konsistens i længere tid.

Nemox PRO 1700 UP I-Green ismaskine rød

Feature:

Mål: 22 x 38 x 27 cm. (h x l x b)
Mærke:
Nemox
Farve: Rød
Kapacitet: 1,5 liter

Her får du en gelato maskine, der er forsynet med et kraftfuldt kølesystem. Det sikrer en kortere tilberedningstid uden, at der bliver gået på kompromis med resultatet. På den måde får du altid lækker gelato. Ønsker du at fremstille almindelig is, sorbet eller frozen yoghurt, gør det sig selvfølgelig stadig gældende.

Endvidere kommer låget med en funktion, der tilpasser mængden af luft. Det sørger for, at du får den mest optimale konsistens. Når maskinen er færdig, så slår den automatisk over på en hold kold-funktion, hvis du ikke manuelt slukker for den.

Det er muligt at lave op til 1,5 liter is på mellem 15 til 20 minutter, som du kan servere lige med det samme.

Hvorfor købe en gelato ismaskine?

gelato ismaskine

Er du bare helt vild med gelato eller is? Det er nemt og hurtigt bare at købe færdiglavet is i dit lokale supermarked. Men at lave din egen hjemmelavede is har bestemt også sine fordele.

Ikke alene er det en sjov og familievenlig aktivitet. Det er ydermere en fantastisk måde at prøve at lave forskellige typer af gelato og eksperimentere med flere smage. Herved kan du finde ud af, hvad du virkelig elsker, når det kommer til gelato og is generelt.

At lave hjemmelavet gelato er desuden også en fordel, hvis der er nogen i din husstand, der er allergiske overfor specifikke madvarer. Desuden kan det også være, at du selv eller en anden følger en specifik diæt.

Se også: De bedste isknusere

Lige meget hvad er det ideelt med en gelato maskine, da du lige præcis ved, hvad der bliver puttet i isen. Du kan styre, hvilke ingredienser der tilsættes, så der ikke er nogen kunstige smagsstoffer, farver eller konserveringsmidler. Du skal derfor ikke bekymre dig i forhold til, hvad der er i isen samt, om du kan spisen den eller ej, da du selv har fremstillet den.

Gelato maskiner er naturligvis ikke kun for ovenstående personer. Disse maskiner er for alle og enhver, der sætter pris på lækker gelato og is og gerne selv vil prøve at give sig i kast med dette projekt.

Det bedste ved det hele er, at du konstant kan lave din egen is. Du skal bare have de rette ingredienser. På en varm sommerdag vil du uden tvivl takke dig selv for, at du kan se frem til at nyde din favorit-is netop, som du vil have den.